Itävallan varaliittokansleri Strache erosi videoskandaalin vuoksi – Itävaltaan uudet vaalit

Itävallan varaliittokansleri Heinz-Christian Strache ilmoitti erostaan lauantaina median julkaistua otoksia, joissa Strache muun muassa tarjosi sopimuksia venäläisille oligarkeille. Strachen mukaan kyseessä oli laittomasti järjestetty poliittinen attentaatti, mutta lisäsi, että hänen käytöksensä oli typerää, vastuutonta ja virhe. Liittokansleri Sebastian Kurtz ilmoitti pian uusista vaaleista. Perjantaina saksalainen Süddeutsche Zeitung ja Spiegel julkaisivat videon, joka on kuvattu heinäkuussa […] Artikkeli Itävallan varaliittokansleri Strache erosi videoskandaalin vuoksi – Itävaltaan uudet vaalit julkaistiin ensimmäisen kerran Kansalainen.

Itävallan varaliittokansleri Strache erosi videoskandaalin vuoksi – Itävaltaan uudet vaalit

Itävallan varaliittokansleri Heinz-Christian Strache ilmoitti erostaan lauantaina median julkaistua otoksia, joissa Strache muun muassa tarjosi sopimuksia venäläisille oligarkeille. Strachen mukaan kyseessä oli laittomasti järjestetty poliittinen attentaatti, mutta lisäsi, että hänen käytöksensä oli typerää, vastuutonta ja virhe. Liittokansleri Sebastian Kurtz ilmoitti pian uusista vaaleista. Perjantaina saksalainen Süddeutsche Zeitung ja Spiegel julkaisivat videon, joka on kuvattu heinäkuussa […]

Artikkeli Itävallan varaliittokansleri Strache erosi videoskandaalin vuoksi – Itävaltaan uudet vaalit julkaistiin ensimmäisen kerran Kansalainen.